آشپزی و دوستی
آشپزی و دوستی
غذاهای ایرانی و خارجی و انواع دسرها وخواص میوه ها
نوشته شده در تاريخ دو شنبه 12 ارديبهشت 1390برچسب:, توسط سارا هی |

سلام  روز خوبی داشته باشید میخوام پیراشکی گوشت رو یادتون بدم با من همراه باشید.

 

پیراشکی گوشت:

مواد لازم:

1-پیاز خلال شده : 2 عدد

2-روغن مایع :4\1 پیمانه که میشه(125 میلی لیتر)

3-گوشت چرخ کرد ه: 500 گرم

4-نمک : 2 قاشق چایخوری

5-فلفل سیاه: 2\1 قاشق چایخوری

6- گوجه فرنگی خرد شده: 3عدد

7- ماست:4\3 پیمانه که میشه( 190 میلی لیتر)

8- سرکه: 1 قاشق غذاخوری

9-ارده: 2 قاشق غذاخوری

10- خمیر پیراشکی: به میزان دلخواهتون

 

طرز تهیه:

اول از همه فر را  در حرارت 220 درجه سانتی گراد گرم کنید بعد سینی فر را  چرب کنید و کنار بزارید.

 

پیاز خلال شده با روغن سرخ کنید سپس گوشت چرخ کرده را به پیاز داغ اضافه کنید  و نمک وفلفل را نیز به مخلوط گوشت و پیاز اضافه کنیم گوجه فرنگی های خرد شده  و ماست و سرکه و ارده رو نیز اضاف کنید  و 10 دقیقه روی حرارت ملایم تفت بدید تا مخلوط هم سرخ بشه هم بپزه  بعد خمیر پیراشکی رو  باز مثل بالا پهن کنید و از مواد داخلش بزارید و اونو  بپیچید به هر شکلی که دوست دارید بعد اونا رو کف سینی فر بزارید و بعد داخل فر قرار بدید  اول 20 دقیقه کف فر وبعد 5 دقیقه  روی آخرین پنجره فر  به طرف بالا بزارید تا روی اون نیز طلایی بشه بعد از فر در بیارید . نوش جونتون

مواظب خودتون باشید دوستون دارم بای.سارا



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:






تمام حقوق اين وبلاگ و مطالب آن متعلق به صاحب آن مي باشد.